Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor är lika med Färger

Att blanda ihop känslor
är
som att blanda ihop färger.

Tillslut blir allt svart.




Fri vers av Lollan_
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-03 21:16



Bookmark and Share


  Freya
Du, den här gillar jag
: )
mycket.
kortheten, ärligheten
och underbarheten
(finns det nått som heter så?
äh, nu gör det!)

Fyndigt. och SÅ bra!

/Freya

--
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_