Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad efter en natt


Mötte dig i Londons natt trafik

du såg mig

du såg mitt liv


Vit snö

plötsligt


känslan blir allt mer intensiv

demonen släpper taget om min rygg

en kall natt som denna, fryser, skakar, ser bara dig

förälskar mig i dig?


vill inte att nattens eufori ska ljusna och bli till en verklighet

min verklighet


flyr i panik när ruset överger mig

du sover

Jag flyr








Fri vers av Felicia_2
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-09-04 01:03



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
okej..läste den annorlunda nu..stark o berörande om olika former av flykt..intensiv o ..hmmmm.. isande bra
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Felicia_2

Mina favoriter
vackert trasig