Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text.


Var sak saknad

Var sak saknad,
en tavla
om färgen än inte torkat
ett grafitstift
som rullande
tog sig
hem

månkaskader,
vid vita väggars vackra varande
vid bro
vid fräken
vid sommarstol
och -stånd

var leker vi,
var vaken
var leker vi
igen




Fri vers av K.E. Eriksson
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-09-04 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K.E. Eriksson