Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska bara

lurade dig
utnyttjade dig
sårade dig
gjorde så att
dina ögon blev röda av gråt
ditt hår trassligt av sorg
och dina händer darriga av rädsla

- så att du blev tvungen att gå -

ville inte
ville inte !

ville ju kunna älska, bara





Övriga genrer av rosa
Läst 1738 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2006-09-04 19:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hmmm !
2015-02-13

  KattenKin VIP
Brutalt bra.
2014-04-29

  Beyond Eternity
Brutalt, ärligt, vädjande och alldeles lysande! Bokmärker!
2013-09-12

  erkki
Den här kändes ovanligt konkret för att vara en dikt. Bravo!
2013-01-25

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2013-01-21

  reza.hb
paraliserande...
hur kändes efteråt?
2012-12-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du bli älskad
2012-11-04

  Peter Stjerngrim VIP
Om du verkligen älskar den som detta flöde
är riktat till
behöver du nog bara söka upp och krama om
riktigt innerligt och kanske också berätta att
du verkligen älskar men kanske inte är så bra
på att visa det fullt ut ...
Om den inte känner att du menar det du
visar och säger, då är den inte värd din kärlek ...

- Det är i alla fall så som jag fungerar
en kram räcker för att jag ska kunna känna
om mina känslor är besvarade eller ej ...

Ett litet förlåt kan också stärka syftet
och laga lite av det som gick sönder ...
2012-10-28

  Federico Romano
Brava Rosa!
2012-10-18

    ej medlem längre
Bara så BRA!
2012-09-28

    ej medlem längre
Bra att du skriver ur förövarens synvinkel, inte ofta det görs.
2012-09-16

  Anders P VIP
heta känslor kan plötsligt vändas till sin motsats. så fel det kan bli. Fint beskrivet.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

rosa