Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärleks talbok


vår kärleks talbok

jag ljudar mina känslor

vokaler blir ord




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-09-05 19:30



Bookmark and Share


  Markattan
Välljudande rader ;o)
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP