Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det verklig ?

jag tittade på himlen
såg en blinkande stjärna
som viskade i mitt öra
kom ,flyga mot mig
jag flög
då träffade jag en ängel

vi dansade den bästa dansen
plötslig
ringde min väckklocka
då var klockan 0600




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-09-05 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi