Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen

kommer du ihåg
när vi gick i skogen
kommer du ihåg när vi satte oss på bänken
och pratade om livet naturen och kärleken
kommer du ihåg när vi ritade ett hjärta på trädet
du skrev den första bokstav av ditt namn
och jag skrev mitt första bokstav av mitt namn


jag stannar kvar
bänken står kvar
hjärtat på trädet står kvar
våra första bokstaver av våra namn står kvar
bara du som inte stannar kvar









Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-09-06 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi