Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filosofiska kvarten...


Livet

 

 


Livet är inte de dagar du levt

livet är att leva i nuet


just nu


~

 

 

 




Övriga genrer av steffe struts
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-06 21:11



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Lev vidare! Enkelt och bra!
2006-09-14

    Bodil Sandberg
Detta tål att upprepas om och om igen min vän...
2006-09-14

  Annmargreta
Så sant så sant.
2006-09-06

  prinscess VIP
ja men det är ju precis så det är
bra skrivet
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts