Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns så många sätt att säga förlåt. det här är en av dem.


Förlåt mig

förlåt mig
förlåt mig
men jag har hört allt det där förut
jag har sett allt det där förut
förlåt mig
förlåt mig
du är inte den du tror du är
du har gått för långt
förlåt mig
förlåt mig
säg dina ord
och gå härifrån
förlåt mig
förlåt mig
jag orkar inte mer
jag orkar inte med dig
förlåt mig
förlåt mig
säg ingenting
gör ingenting
förlåt mig
förlåt mig
låt bli
jag orkar inte mer
jag orkar inte mer

jag vill inte höra dina lögner



Förlåt mig.




Fri vers av Linuxtjej
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-09-07 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linuxtjej
Linuxtjej