Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centimeter lång


centimeter lång

 

vi talar om skostorlek

ta mig här och nu




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-09-08 21:59



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Jasså, vi är griniga idag? ;)
2006-09-09

  Daniel_78 VIP
lite kluven till denna,
gillar själv inte riktigt sista raden
lite för rak, men jag är grinig idag
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP