Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En och åtti bred


en och åtti bred

 

jag önskar bort avståndet

mellan vår längtan




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-08 22:02



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ganska rolig faktiskt :)
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP