Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

Jag fick aldrig lära känna din far.

Men allt du berättat om honom, eller med glimtar av ditt eget beteende förstår jag

hur han var.

 

Du kan vara så svår för mig att leva med. 

Med sidor som du inte vill veta av.

I vissa klara stunder är du medveten om dem.

Ibland talar du om dem.

Hur du aldrig skulle kunna vara,

hur han var

..för att i ett svagt ögonblick, bli den du inte vill vara..




Fri vers av Oundviklig
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-09-10 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oundviklig