Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskallt



Hon osar
ondska och ilska
och jag tål henne inte

Glidande
stiff
otäck
och snorkig
med huvudet så högt
att man inte når ens med
sabel
om man skulle vilja

och det vill man





Fri vers av Non Grata
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:34



Bookmark and Share


    Mathias Räf
Ja, det kan jag hålla med om. Bra driv i texten.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Non Grata