Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tugga taggtråd


blödande rosa tandkött
gulgråa spruckna gaddar
luddigt vitt landskap

ett runt dinglande altare
omgivet av ja-sägare
på väg ner i avgrunden
ner i syrabadet
för att misshandla det som finns kvar av ärlighet




Fri vers av Mathias Räf
Läst 787 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-10 19:45



Bookmark and Share


  soulmate_
stark.rå sanning direkt från ett hopplöst hjärta får jag känslan av.riktigt bra.
2007-02-18

    Erika H
irriterad är det minsta!
starkt
erika
2006-09-19

  Ola Rydberg
stark text
om ett evigt problem
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mathias Räf