Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ord är redan använda. Det här blir liksom ett hopkok av reservdelar.


100 ord

Jag står med en banderoll på norra bantorget. Pundarna sover.
Skolan börjar om sju timmar. En vilsen cyklist, en förtidspensionär som rastar hunden och några morgontrötta bilister som hänger på tutan sveper förbi.
Vinden tar tag i min banderoll och jag väcks dramatiskt ur min trans.
Mitt krampaktiga grepp kring banderollen ger efter för en våg av känslor som jag bara vill jaga igenom hela staden.
Jag släpper banderollen, följer instinkten och springer efter den där klibbiga vågen som mina känslor fastnat vid.
Jag snubblar på en kullersten, vaknar upp på en parkbänk med banderollen fortfarande i handen. ”god morgon”




Prosa (Novell) av BaraOrd
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-09-11 08:13



Bookmark and Share


    hesiro_sankanjo
Jag gillar verkligen ditt sätt att berätta.
2006-09-20

  Dan Linder
bra situationsbild men jag blev förbryllad av sista raden: säger någon god morgon eller står det god morgon på banderollen?
d
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd