Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honung

Om du har en söt vän som honong
då ska du inte slicka den helt och hållet




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-09-11 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi