Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting har stannat

mina ord kommer inte
min penna skriver inte
inga känslor
tiden har stannat
våra bästa tider finns inte kvar
våra början
kom igen
gå inte
stanna kvar
fly inte
lyssna
jag är fortfarande vill ha dig




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-09-12 10:14



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En fin skildring full av ömhet. Jag känner igen känslan.
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi