Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

en dag var vi där

 dansade vi
var vi på flykt
var vi galda
var vi ledsna
var vi trygga
dör vi där
en dag
en dag
när kommer den dagen tillbaka?




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-09-12 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi