Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara skrev något.


Skriva?

Ett blankt papper.
Tomma rader.
Inga ord.


Vad ska man skriva?
Vad pågår i ditt huvud?
Vad tänker du på?
Vad säger din fantasi?
Vad är ditt intresse?
Vad är din hobby?

Vem älskar du?
Vem älskar dig?

Vem är du?

av Cecilia.
den: 8/9-06




Fri vers av Supercizzi
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-09-12 18:26



Bookmark and Share


  Lithia
Håller med föregående talare. Enkelt, snyggt, men väldigt tilltalande.
2006-11-11

  Neal
så enkelt !
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Supercizzi
Supercizzi