Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Jag Hatar Dig

Du Är En Svikare

Jag Vill Bara Glömma Dig

Men Det Går Inte...








Övriga genrer av Läs_lusen
Läst 766 gånger
Publicerad 2006-09-12 19:06



Bookmark and Share


    Mr.painter
Haha den du va riktigt ilmarig,bilden gjorde mycket hehe
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Läs_lusen
Läs_lusen