Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Graven

Du ser dig själv i en grav,bara nakna andetag.
Saknar luft,en andedräkt,har alltid varit lika svag.
Ser din sorg,du flyr din eld.
Blundar kallt men ser ändå.
Från hjältars röst hörs ingenting,varför är det alltid så?




Fri vers av Läs_lusen
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-11-27 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Läs_lusen
Läs_lusen