Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, den här dikten handlar då om min hund Tina som dog på farsdag -05... Hon var 2 år äldre än mej, så jag har levt med henne hela livet. Den kanske inte är så bra, men får ut mina känslor.


Saknad.

Allt vi hade tillsammans.
Det va underbart, alltsammans.

Om du bara visste...
hur mkt jag saknar det.
Men nu är du borta.
Förevigt, alla åren, nu är dom så korta.

Min underbaraste vän,
jag lovar, vi ses igen..
Där stjärnorna når jorden,
Jag vill bara säga dom 3 små orden.
\'jag älskar dej\'.

Du är den ängel hela himmlen saknade.
Nu har dom fått dej tillbaka,
du fanns där när dom vaknade.

Du ska förevig finnas i mitt hjärta,
när jag tänker på allt vi gjort tillsammans
försvinner min smärta.

Jag ångrar att jag inte tog vara på tiden,
önskar man kunde spola tillbaka tiden.
Då skulle jag göra allt bra igen,
åhh, jag saknar dej min vän.




Fri vers av Bälinda
Läst 180 gånger
Publicerad 2006-09-13 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bälinda