Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi för evigt!

Jag älskar dej så mycket, och älskar dej så hårt.
Att släppa dig är inte lätt det kommer att bli svårt.
Jag vill att du ska stanna och finnas här för mig, då kommer jag att stanna och finnas här för dig.
Vi för evigt.




Fri vers av Bunny_Princess
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-09-13 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bunny_Princess