Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Kvinnliga Riddaren.



Jag är en kvinnlig poet, en kvinnlig riddare.
Mitt svärd är pennan jag skriver av mig med.
Min trogne följeslagare är mina tankar,
som följer mig vart jag än går, mitt poetiska centrum.



Mina demoner dödar jag med varje ord jag skriver.
Mina känslor är min sköld, som skyddar mig från det onda.
Men det där \" lyckliga i alla sina dar\" är det ända
som saknas för att göra det här fulländat.





Fri vers av Cassidy
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-14 20:16



Bookmark and Share


    ungapoeter.se
Bra! Du förklara poesi på ditt egna vis.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Cassidy