Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är en oändlig väntat för många. Ge aldrig upp.


Väntan på Kärleken.

Man väntar tills den man älskar dyker upp,

man väntar tills han eller hon besvarar ens känslor,

man väntar till han eller hon förstår att ni ska vara dem två.

Men när man har väntat klart så är allt underbart.




Fri vers av rosarandigt
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-09-15 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosarandigt
rosarandigt