Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jaha...

En del blad blir löv
andra blir för alltid kvar
på trädens grenar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-09-16 03:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Har alltid undrat över skillnaden mellan löv och blad och mellan älv och flod. Här fick jag lite hjälp!
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP