Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålig, ensam och tom


Lite ensam...
...Javisst, vem är inte det

Ganska ensam...
...Jo då, det kan man väl kallade det

Väldigt ensam...
...Ja, det är nog rätt ord

....För hur jag känner mig...




Fri vers av Naemi
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-09-18 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naemi