Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vattenytan


Det känns kvavt
jag kan inte andas
Det känns mörkt
jag kan inte se

-inte i mitt mänskliga tillstånd

Men jag kan andas
när jag plötsligt minns
att jag,
-jag är ju en kräfta

Jag kan andas och jag kan se

bara jag låter mig
leva i symbios
med andra
fiskar och kräftor








Övriga genrer av inam
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inam