Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dam

du är en måne som

 lyser i en mörk natt

du är en sol som strålar

i en vinter dag

du är en glödande stjärna som

blinker i en klar natthimmel

du är en ängel

som danser i rymden

du är en törstig blomma

 i en varm sommar dag

du är en fågel

som flyger runt om mig

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-09-19 10:22



Bookmark and Share


    elfatak
oh its anice
2006-09-19

  Yvonne Vigstrand
Vackert och romantiskt.....kram Yvonne
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi