Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför?

Allt jag säger och allt jag gör,
jag bara sabbar o förstör!
Inget duger, för jag suger.
Varför vill ingen ha mig som jag är?
Vill inte leva här!




Fri vers av NoEyesAtAll
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-19 20:08



Bookmark and Share


  heavymetalunge
men gumman... DU är bra som DU är
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

NoEyesAtAll