Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannade Poettjejer!

 

Förbannade poettjejer! Varför kan ni inte vara som
de där blonderade blondinerna i de där sopade såporna?

Varför kan ni inte i första hand tänka på det yttersta yttre
i stället för att fjanta runt i det innersta inre?

Blir så fruktansvärt frustrerad när vanmakten kommer
krypande och skjuter in sina pilar av misstrons tvivel.

Hur skall stora starka jag som är så oansenligt liten
kunna bli en respektingivande imponerande herreman?

Ni är så intensivt framgångsrika i det ni presenterar,
orädda på ett uppkäftigt, trotsigt och ett alldeles, alldeles

underbart sätt!

Tillsammans borde ni kunna ta makten på alla plan.

Största hindret för det skall inträffa, är troligen


ni själva...

 

 

 




Övriga genrer av steffe struts
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant som det låter, bra
2006-11-04

  Maud Li
Respektingivande och imponerande blir man väl när man vågar/orkar integrera både styrkor och svagheter i sin egen och andras person, så där har du väl redan lyckats!!!
2006-09-26

    Bodil Sandberg
Ja vi är underbara...vi är bäst...och du är bara för gooooooooooooooo!!!
2006-09-21

  Emilia Berg
Hur skall stora starka jag som är så oansenligt liten
kunna bli en respektingivande imponerande herreman?

Bravissimo!
2006-09-21

  anneluca
Ja glad blir man! Och särskilt värmer det att höra att man inte skrämmer alla män på flykten genom att vara sådär lagom uppkäftig;-) Underbar och varm text.
2006-09-19

  Laijza
Nä, lägg av vi visualiserar och ljuger om ett bättre "jag" med snirkliga huvudlösa ord...
2006-09-19

  Clara-Fina
Härligt härlig text, och som poetkvinna ber jag att ur djupet av mitt hjärta tacka dej för de orden! Så bejakande du skrivit denna text, man blir glad! / Clara-Fina
2006-09-19

  Cris
Vad oerhört fint skrivet..!
underbart!!!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts