Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom tillbaka...<3

Jag tog ett snesteg och allt är borta.
Snälla kom tillbaka. Jag saknar dig så det gör ont i hjärtat.
Du är ju den som betyder mest för mig.
Du är den som får mig att le, den som gör så att jag mår bra och den som gav mig det fina rummet i huset.
Men nu när du övergett mig mår jag piss och jag kan inte ens tänka.
Plus att du lämnat mig i det mörka förrådet.
Snälla kom tillbaka och se på mig igen.
Du gör så ja känner mig osynlig, snälla få mig att synas igen...

JAG ÄLSKAR DIG LÅNGT IN I HJÄRTAT..<3<3<3




Övriga genrer av *moonlight*
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-09-20 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*