Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa....

Vissa stannar

Vissa går

Men vart du än hamnar

Så vet du vart jag står.

-----------------------------------------------------

Vissa går

Vissa stannar

Jag vet vart du står

Men inte vart jag hamnar.




Fri vers av *moonlight*
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-09-16 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*