Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klart det finns fin vänskap, men man ska passa sig för den falska också! Vänskapen som man tror är sann, men som får en att må dåligt utan att man vill erkänna det.


Vänskap va fan är det???

Hur kan du inte märka att jag förändrats?
Hur kan du inte se hur jag mår?

Vi fann varandra för många år sedan och har hållit ihop sedan dess.
I början var det du och jag, sen blev det VI och nu åter igen du och jag!

Vi avslutade varandras meningar och till och med påbörjade dom.
Nu hälsar vi knappt på varandra.

Du blev bara värre och värre, otrevligare och otrevligare.
Jag ville inte vara nära dig längre, mådde inte bra i din närhet.

Du fick mig att gråta, och tro att det var mig det var fel på.
Att det var jag som gjorde fel, att jag var elak mot dig.

Men sedan slog det mig!

Det var du, du hela tiden.
Det var aldrig jag som var dum, det var du!
När du gjorde fel vände du på allt och skyllde på mig, att det var mitt fel att du gjorde så!

Frågan?

Hur kan du inte märka att jag förändrats?

"Jag mår ju så sjukt bra nu ju, jag är ju GLAD nu"

Hur kan du inte se hur jag mår?

"Har aldrig mått bättre än så här"

Lämna mig ifred!!!




Fri vers av *moonlight*
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*