Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bli bedömd


rasar

fundamentala
stenar
rasar
när du pekar
med dina fingrar

vidrör tiden
känn dig
sviken

kastar mig
nedför stup
springer steg
i sanden
kastar mig
framför tåg
med sveken
i handen

fundamentala
stenar
rasar
när du flyr
alla mina fel

vidrör dröm
fly i din
elektriska ström




Fri vers av loukelly
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loukelly
loukelly