Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verklighet


dinosaurier

det finns obs-klasser
ute i verkligheten också
inte bara i barndomen
även i fördomen
lever de kvar
som dinosaurier
restaurerade på gatan
under filtar
bakom skyltar
enkronor och
kaffepappmuggar;

sänk en krona
stöd en död.




Fri vers av loukelly
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loukelly
loukelly