Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid en brasa i somras satt du med mig kommer du ihåg?


lågornas ljus

Hon sitter bredvid
håller mig i handen och lutar sitt huvud mot mitt
ser hennes skönhet nu i ljuset av eldens lågor
ser henne för första gången




Fri vers av Elliot
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-09-21 22:59



Bookmark and Share


    Lindizz
vackra ord om fint minne av kärlek
2007-02-23

    Bodil Sandberg
Vackra rader om vacker kärlek!!!
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Elliot