Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot


regret

When I had you to myself
I didn\'t want you around
Those pretty faces always made you stand out in a crowd
But someone picked you from the bunch
One glance was all it took
Now it\'s much too late for me to take a second look.




Fri vers av Memme
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-09-22 00:48



Bookmark and Share


  mr_soft
Jag gillar din dikt!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Memme
Memme