Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan kommentar


Kvinnor

kvinnor

jag ser er på alla håll.

när jag vänder huvudet höger ,

 ser jag kvinnor.

när jag vänder huvudet vänster ,

 ser jag kvinnor.

kvinnor som är vackra.

kvinnor med blåa ,gröna ,

svarta ,bruna,o......ögon

kvinnor som är ljusa , vita

mörka ,svarta ,

gula ,o......hår

kvinnor

som är prinsessan ,

rika, fattiga .

jag ser kvinnor

som galda,

ledsna ,

skrämda ,

kvinnor som har

 sina tårar

på sina kinder

kvinnor som förlorar

sina kära och nära

kvinnor

ni är hälften av samhället.

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-09-22 10:47



Bookmark and Share


  MuninWolflady
Jättefint!
2006-09-22

    elfatak
underbart
2006-09-22

  Spirit
Tack det var fint!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi