Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt. Vacker, sorglig. Men oroa dig inte, jag har inte upplevt det här i verkligheten!


Doft av hav


Står där på en klippa
Känner den salta
Doften av hav

Hav så förrädiskt
Så vackert
Men ändå så farligt...

Farligt, men
Ändå står jag
Nu här på klippan

Klippan där jag
Också stod
När jag tog farväl av Dig

Stora fartyg
Med vita segel
Försvinner i fjärran

Och i aktern
På det största
Sitter Du och vinkar

Du lovade
Att du skulle
Komma tillbaka

Men du kom aldrig tillbaka...

Står här på en klippa
Känner den salta
Doften av hav

En tår faller sakta
Nerför min kind
När jag tar mitt sista farväl




Fri vers av Karin H
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-09-22 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin H
Karin H