Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer spontanpoesi, men nu är det nog dags att krypa i säng dock.


att sova med öppna öron

guppy orkar du bry dig,
ser du mig inte där i ditt glasiga hem?

sen nattig timme,
vem orkar bry sig om nått.

guppy ser du mig överhuvudtaget måntro eller vad?

upp till ytan
upp till sängen för att hämta lite luft

musiken är syret
och i sängen där ovan ytan
somnar jag snart in till den.




Fri vers av Klonk
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-11-21 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonk