Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt i mellan eller fel

Tryggve Jonsson 45 år tupp

pengar böljer håret bakåt

underredeskeps för framstjärt

böjer sig framåt

helt uppenbart så

sprängfylld typiskt åtsittande fel

träningsverk på nedre slak

stänger tänder utav sten

plockepinn i trädgården utanför där han bodde förut

tempohöjning och ett slut




Fri vers av Klonk
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonk