Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min arbetskamrat ska sluta p g a utbldning.


Till en vän SIVAN

min vän , min vän

du ska inte lämna oss än.

******************

du har charmat oss

på ditt sätt  när du umgås.

********************

du ska inte vara sur

när du drar dig ut ur.

*******************

du stannar i vårt minne

och i vårt sinne.

*****************

min kamrat

 dagarna går i högsta fart .

*******************

åren passerar förbi

du ska inte låta bli.

******************

du bara våga

utan att tveka.

*****************

vi är säkra

att du ska klara

**************

lycka till

JAMAL

 

 

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-09-25 13:39



Bookmark and Share


    elfatak
mycket fin till din vän
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi