Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja... vette fan vad det här är... o.O


Bloody

B - lood so cold with heavy sin
L - ittle power rest within
O - nly Hell will have your soul
O - rders taken, played your role
D - ays of grief will soon be here
Y - ears of pain and night you fear.




Övriga genrer av sunrisehighway
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:56



Bookmark and Share


  clematis
Jag vete fan heller vad det är men bra är det i alla fall^^
perfekt rytm i skrivandet och... tja, vet inte riktigt vad jag ska skriva... förutom skitbra
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sunrisehighway
sunrisehighway