Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Man kan inte sätta en titel på sin egen tillvaro)


Och det regnade
i våran lilla stad

medan träden njöt
drunkade alla de
som fastnat ute i kylan




Fri vers av P.J
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-09-26 18:18



Bookmark and Share


  Zara VIP
älskar titeln....mumsar på texten och bara tänker : WOW PJ!!
2006-09-27

  galjonsfigur
ahh, klockrent ! :)
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J