Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL DEJ SOM JAG ÄLSKAR


SOM DIN MOR GRÅTER JAG SÅ MYCKET AV SORG ÖVER ATT INTE KUNNA HJÄLPA
OCH AV SORG ATT JAG VARIT MED ATT STJÄLPA

VI SER FRAMÅT, JAVISSST DET ÄR KLART !
SORGEN KAN VÄNDA I LYCKA SNART

JAG MINNS DEJ FRÅN FÖRSTA STUND DU LOG
MEN JAG MINNS OCKSÅ DET ANSVAR SOM JAG INTE TOG

MEN VAD SOM ÄN HAR HÄNT I LIVET
SÅ HAR VI BÅDE DU OCH JAG NU TAGIT DET STORA KLIVET

VI SER HIMMELEN OCH EN BLÅVIT NYANS
OCH ATT GUD HAR GETT OSS BÅDA EN NY CHANS
FÖRLÅTELSE, FÖRSONING OCH ÅTERUPPRÄTTELSE GÖR ONT IBLAND
MEN VAD SOM ÄN HÄNDER SÅ VET VI VAR VI HAR VARANN

ATT SVIKA OCH ATT BLI SVIKEN GÖR SÅ ONT I SJÄLEN
MEN NÄR MAN HITTAR TILLBAKA TILL VARANDRA SÅ FÖRSTÅR MAN KÄRLEKEN

KÄRLEKSBANDEN MELLAN ETT BARN OCH EN MOR KAN ALDRIG, ALDRIG
NÅGONSIN BRYTAS MED EN LEVNADSSTIL ELLER ETT FÖRFLUGET ORD




Fri vers av LeeLo
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-26 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeLo