Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

mitt hjärta
slår lika lågt som...
tonerna från mitt hemland

mitt hjärta gråter
med de skärande tonerna
av säckpipor

i ett andetag mattas ögonen av,
åren rullar tillbaka
till den tid då världen bara var dit ögat nådde

men så kommer du inklivande
i mina fredliga tankar

och med ens dras jag tillbaka till verkligenheten
hjärtat slår snabbare och hårdare
blodet som så snabbt forsar genom mina ådror
får det att susa
eller är det du som skapar denna storm inom mig?

det är du som med ditt ljus suddar ut stjärnorna i natten
det är därför natten verkar så mörk
och när natten är som mörkast är den bara det
för att du lyser starkare i kontrast

om natten blir för mörk
så strös den av silvertårar
som glittrar likt stjärnor i ditt sken

och när allting hettar till
så lockar graven med sin svalka




Fri vers av los clinton
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-26 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

los clinton