Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel

-Ja!
-Nej!

Själens dilemma
får mig att tveka
inför ett val jag redan gjort

drömmen skapade en gnista
och nu står de där
eld mot vatten

jag vill inte tro
men ändå hoppas




Fri vers av los clinton
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-12-11 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

los clinton