Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid


ta din tid

ta din tid
den är fri
ta din själ
och bind dig ett liv

hitta en väg
bortom allt hat
hitta dagen
som en gång var

se dina öden
en efter en
lev efter tanken
och din egen dröm.




Fri vers av loukelly
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-09-27 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

loukelly
loukelly