Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad e man utan den man vill vara, när man inte e med den man vill vara med???


Street poem

Utan glädje och utan lycka,
Utan kärlek och utan kyssar,
Utan framtid och mål,
Utan skratt och värme,
Utan att säga till någon,
Att jag älskar,
Utan att säga till någon,
Att jag saknar,
Utan att vara,
Den man vill vara,
Utan kärlekens lust,
Kärlek e inte bara ett ord,
Det står för minst två,
Kärlek e känsla,
Känslan kommer från kärleken,
Kärlek e omtanke,
Omtanken kommer från känslan,
Min kärlek kommer från dig!




Fri vers av Danijello
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-09-28 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danijello